יש לכם שאלות?
לנו יש את התשובות
המפעל ותהליך הייצור
פסטור קל הוא תהליך של חימום המיץ לסביבות 80 מעלות לפרק זמן קצר מאוד וקירורו מיד לאחר מכן, על מנת לטהר אותו מחיידקים.
זהו תקן בינלאומי הקובע, סטנדרטים בנוהלי ותהליכי הייצור
וקובע נוהלי בקרה ותיעוד.
לצורך קבלת ההסמכה עברנו תהליך של למידה והתאמת ההתנהלות שלנו לדרישות התקן והטמעתו.
רכיבים וסוגי המיצים
* מיץ התפוחים המצונן שלנו בבקבוקי הפלסטיק (מלבניים, 1 ליטר), יכולים להחזיק חודשיים בקירור (לפני שנפתחו).
* המיצים הנמכרים בבקבוקי הפט והזכוכית יכולים להחזיק ממספר חודשים עד שנה תלוי בסוג המיץ.
————–
תוקף המיצים מופיע על גבי הבקבוק.
לאחר פתיחת הבקבוק, רצוי לסיים את המיץ עד 5 ימים מפתיחת הבקבוק.
————-
מדוע התוקף קצר?
מאחר ומדובר במיצים טבעיים בלבד. ללא תוספות של חומרים משמרים (או אחרים). ולטבע, כידוע, יש את הקצב שלו 🙂
סימונים ותהליכים
בהחלט!
אמנם הפסטור, שהינו טיפול טרמי, פוגע באלמנטים שרגישים לחום,
כגון ויטמין C ועוד, אך ישנם עוד הרבה מרכיבים שאינם כה רגישים, כגון ויטמין A (בטא קרוטן) מינרלים (ברזל) אנטי אוקסידנטים, סיבים תזונתיים ועוד.
הפסטור מבוצע על מנת להשמיד חיידקים אלימים (קולי וכו') עובשים, שמרים ועוד מרעין בישין. (זוהי דרישה של משרד הבריאות).
במיצי קשת, אנו מקפידים להגביל את הטמפרטורה ולא להגיע להרתחה. בנוסף, אנו מקפידים לחשוף את המיץ לחום לפרק זמן קצר ביותר.
מאידך, איננו מוסיפים מרכיבים שליליים כמו חומר משמר וכו', למעשה, איננו מוסיפים כלום!!
לכן המיצים שלנו אע"פ שעוברים פסטור – הם טבעיים לגמרי והכי מזינים ובריאים שמוצר מתועש יכול להיות.
שיווק
אין לנו שירותי משלוחים, עם זאת ניתן למצוא את המיצים הטבעיים שלנו ברב הרשתות הגדולות, בחנויות טבע, מכולות, בתי קפה ומסעדות.