
רשימה מומלצת של חומרים
- 400 גר' שיבולת שועל גסה
- 100 גר' שיבולת שועל דקה
100 גר' גרעיני דלעת
100 גר' גרעיני חמנייה
100 גר' שבבי שקדים
4 כפות סומסום
כוס מיץ תפוחים קשת
חצי כוס שמן קנולה
1 כף קינמון
קורט מלח - 3 כפות קוקוס טחון
- 1/2 כוס צימוקים
- 1/2 כוס חמוציות מיובשות (קרנבריז)
שלבי ההכנה:
- מחממים תנור ל- 150 מעלות.
- מערבבים את כל המרכיבים בקערה (פרט לשלושת המרכיבים בסוף).
- משטחים על תבנית אפייה.
אופים כחצי שעה ו מערבבים כל עשר דקות על מנת שלא יישרף. - עשר דקות לפני הסוף מוסיפים את הקוקוס.
מקררים. - מוסיפים את החמוציות וצימוקים.