
הידעתם?
למיצי פירות יש הגדרה מדוייקת על פי תקן בינלאומי.
סחוט או נקטר? מבוסס פרי או טבעי?
מה באמת ההבדל בין סוגי המיצים שתמצאו על המדפים?
----------------------------------------------------------------
✴️ מיץ סחוט: מיץ טבעי המכיל 100% מיץ ללא תוספות. ברור שמיצי קשת!
✴️ מיץ 100% מרכז: 100% מיץ שהוכן מרכז פרי טבעי שהוספו לו מים.
✴️ נקטר: משקה המכיל 25%-50% רכז, מחית פרי טבעי או פירות
אמיתיים, שעברו תהליך של ריסוק או טחינה והוספו להם מים, סוכר,
חומצת מאכל וארומות טעם וריח .
✴️ משקה קל מבוסס פרי: משקה המכיל 10%-15% רכז פרי טבעי
שהוספו לו מים, סוכר, חומצת מאכל, חומרי טעם וריח ועוד.
ואתם? מה אתם מעדיפים?!