
רכיבים
- 5 כוסות גריסי פנינה
- 1 ליטר מיץ תפוחים
- 3 כפות סויה
- 3 כף שמן זית
- קופסה פטריות
- מלח ופלפל שחור
- בצל ירוק
- שמנת חמוצה
אופן ההכנה
- מחממים תנור ל-200 מעלות. מערבבים גריסים עם מיץ תפוחים, סויה וקצת מלח בתבנית ואופים שעה
- אחרי שעה, מוציאים, מוודאים שהנוזלים כמעט נעלמו, מערבבים, ומכניסים לעוד עשר דקות
- בינתיים פורסים את הפטריות, וצולים אותן במחבת עם שתי כפות שמן זית, מלח ופלפל
- מוציאים את הגריסים מהתנור ומערבבים עם כף שמן זית
- מגישים עם בצל ירוק ו/או שמנת חמוצה
תבשיל באדיבות http://www.homefood.co.il