
רויטל מהמערוך המקפץ ממשיכה לפנק אותנו במתכונים טעימים ופשוטים להכנה,
ועם מיצי קשת הטבעיים הנפלאים שלנו :)
והפעם - איך להכין אגסים מבושלים ללא יין ועם מרכיב סודי... :)
מצרכים
- 6 אגסים בגודל בינוני
- 2 מקלות קינמון
- 50 גרם סוכר (1/4 כוס)
- 750 מ"ל מיץ תפוח סלק של מיצי קשת
אופן הכנה
- למזוג לסיר בינוני מיץ תפוח סלק, להוסיף סוכר ומקלות קינמון.
- להביא לרתיחה ולבשל כחמש דקות נוספות.
- לקלף את האגסים, להוסיף אותם לסיר ולבשל על אש בינונית כעשר דקות (לא יותר אחרת האגסים יהיו רכים מידי).
- לצנן את האגסים עם הסירופ.
- להעביר לקופסה עם הסירופ ולשמור במקרר עד להגשה
הגשה
להגיש בצלוחית יפה :)
לחתוך את הבסיס של האגס כדי שישב ישר בצלוחית ולמזוג מעל את הסירופ.
הערות
- אפשר לשלב תפוחים עם האגסים. חשוב שיהיו בגודל דומה.
- אם אתם אוהבים כוכב אניס ניתן להוסיף עם הקינמון.
- אפשר להוסיף פירות מיובשים להעשרת טעמים ואז יוצא סוג של ליפתן נהדר.
בתאבון :)
למקור: https://bit.ly/2kMAzGK