מאמרים
הידעתם?
אירועים
מתכונים
מתכוני המערוך המקפץ
מתכוני מיצים ושייקים
כתבו עלינו
גלריה
בסביבה שלנו
מיצי קשת בסרטים
תומכים בספורט
לקוחות מפרגנים
סופש דבש

רויטל מהמערוך המקפץ ממשיכה לפנק אותנו במתכונים טעימים ופשוטים להכנה,

ועם מיצי קשת הטבעיים הנפלאים שלנו :)

והפעם - איך להכין אגסים מבושלים ללא יין ועם מרכיב סודי... :)

 

מצרכים

אופן הכנה

  1. למזוג לסיר בינוני מיץ תפוח סלק, להוסיף סוכר ומקלות קינמון.
  2. להביא לרתיחה ולבשל כחמש דקות נוספות.
  3. לקלף את האגסים, להוסיף אותם לסיר ולבשל על אש בינונית כעשר דקות (לא יותר אחרת האגסים יהיו רכים מידי).
  4. לצנן את האגסים עם הסירופ.
  5. להעביר לקופסה עם הסירופ ולשמור במקרר עד להגשה

הגשה

להגיש בצלוחית יפה :)

לחתוך את הבסיס של האגס כדי שישב ישר בצלוחית ולמזוג מעל את הסירופ.

 
הערות
  • אפשר לשלב תפוחים עם האגסים. חשוב שיהיו בגודל דומה.
  • אם אתם אוהבים כוכב אניס ניתן להוסיף עם הקינמון.
  • אפשר להוסיף פירות מיובשים להעשרת טעמים ואז יוצא סוג של ליפתן נהדר.

 בתאבון :)

 

למקור: https://bit.ly/2kMAzGK

 


 

 


 

image