מאמרים
הידעתם?
אירועים
מתכונים
מתכוני המערוך המקפץ
מתכוני מיצים ושייקים
כתבו עלינו
גלריה
בסביבה שלנו
מיצי קשת בסרטים
תומכים בספורט
לקוחות מפרגנים
סופש דבש

 

רויטל מהמערוך המקפץ הכינה עבורכם ועבורנו מתכון
נוסף עם מיצי קשת הטבעיים והנפלאים.

קבלו :)

מצרכים
ל- 20-30 פנקייקים שמנמנים

  • 90 גרם שיבולת שועל אינסטנט (1 כוס)
  • 140 גרם קמח (1 כוס)
  • 1/2 שקית אבקת אפייה (5 גרם)
  • 1/2 כפית קינמון
  • קורט מלח
  • 2 כפות סוכר
  • 2 ביצים גודל L
  • 250 מ”ל מיץ תפוחים פסיפלורה של מיצי קשת
  • 3 כפות שמן
  • 1 תפוח עץ אדום מגורר

אופן הכנה

  • לנפות קמח ואבקת אפייה לתוך קערה גדולה.
  • להוסיף קינמון, שיבולת שועל, סוכר, מלח ותפוח עץ מגורר, לערבב וליצור גומה.
  • בקערה בינונית - לערבב במטרפה: ביצים, מיץ ושמן ולמזוג לתוך הגומה שיצרנו בקערה הגדולה.
  • לערבב עד לקבלת תערובת אחידה.
  • לכסות את הקערה בניילון נצמד ולהעביר למקרר למשך חצי שעה.
    זה שלב חשוב מכיוון ששיבולת השועל סופגת נוזלים והתערובת צריכה להתגבש.
  • לחמם מחבת ולמרוח מעט שמן בעזרת מברשת או להשתמש בספריי שמן.
  • לטגן את הפנקייקים. כל צד צריך כשלוש דקות זמן טיגון. שימו לב לא לטגן על אש חזקה מידי אחרת הפנקייק יהיה שחום מבחוץ ובצקי ולא מספיק עשוי מבפנים.
  • אוכלים את הפנקייק חמים עם תוספות כמו סירופ מייפל,דבש וכדומה.

הערות והצעות

  • ניתן להשתמש בקמח מלא במקום קמח רגיל.
  • במקום תפוח מגורר אפשר להשתמש באגס או פירות יער.
  • אם נשארו לכם פנקייקים,אפשר להקפיא. אני ממליצה לחמם בתנור או בטוסטר כדי לקבל מרקם פריך.

למקור:  https://bit.ly/2krhA4l

 


 


 

image