מאמרים
הידעתם?
אירועים
מתכונים
מתכוני מיצים ושייקים
כתבו עלינו
גלריה
בסביבה שלנו
מיצי קשת בסרטים
תומכים בספורט
לקוחות מפרגנים
סופש דבש

 

רויטל אמיר מהמערוך המקפץ, הכינה לנו מתכון מצנן וטעים במיוחד!

תה תפוחים קר ללא תוספת סוכר!

 

מצרכים

* קנקן המכיל 4 ליטר

* 4 שקיות תה רגיל או ירוק

* 1 כוס מים רותחים

* 1 ליטר מיץ תפוחים טבעי של מיצי קשת

* 1 ליטר מים

* חצי צרור עלי נענע טריים

* 2 גבעולי לואיזה טרייה

* 1 לימון

* 1 תפוח עץ אדום או ירוק

להגשה - קוביות קרח

 

אופן הכנה

  • לשטוף היטב חצי מכמות עלי נענע ולואיזה ולשים בקנקן.
  • להוסיף את שקיות התה ולשפוך מעט מים רותחים. להמתין כחמש דקות.
  • להוציא את שקיות התה .מומלץ לסחוט אותן.
  • למזוג לקנקן מיץ תפוחים טבעי של מיצי קשת ומים ולבחוש.
    בשלב הזה מומלץ לטעום ואם לא מספיק מתוק לכם ניתן להוסיף מי סוכר לפי טעמכם האישי.
  • לפרוס את הלימון לפרוסות דקות ולהוסיף לתה.
  • לשטוף היטב את התפוח, לא לקלף את הקליפה, לפרוס לפרוסות דקות ולהוסיף.
  • להעביר את קנקנן התה למקרר.
    מומלץ לכסות בניילון נצמד או לסגור במכסה למשך 4 שעות לפחות כדי שהתה יקבל את הטעמים מהעלים והתפוחים
  • להגשה למזוג לכוסות, להוסיף קרח ולרוויה :)

הערות

  • במקום תפוחים אפשר להשתמש באגסים, פירות יער ושלל פירות שאהובים עליכם
  • אם אתם אוהבים תה חזק ניתן להוסיף עוד שקיות תה ואפשר במקום תה רגיל להשתמש בתה בטעמים או חליטות תה.
  • התה נשמר כארבעה ימים במקרר. חשוב שהעלים הירוקים יהיו טריים אחרת הם יירקבו די מהר בתוך התה וזה לא נעים לפגוש עלה נענע רקוב במשקה.

   

למקור בבלוג המערוך המקפץ ליחצו כאן

 

 

 

image