מאמרים
הידעתם?
מתכונים
קשת מיקס
אירועים
כתבו עלינו
גלריה
בסביבה שלנו
מרכז המבקרים
מיצי קשת בסרטים
צבעים לבריאות
תומכים בספורט
לקוחות מפרגנים
סופש דבש

החומרים ל-6 מנות:

  • 6 ירכי עוף
  • 16 עלי מרווה
  • 2 כפות שמן זית
  • מלח גס ופלפל שחור גרוס
  • 3/4 כוס (180 מ"ל) מיץ תפ]וחים קשת

ההכנה:

1. מחממים תנור ל-200 מעלות.

2. מניחים ירכי עוף בתבנית מרופדת ברדיד אלומיניום. מכניסים שני עלי מרווה מתחת לעור של כל ירך, ואת שארית עלי המרווה מפזרים בתבנית. מורחים את העוף בשמן זית, זורים מלח ופלפל שחור בנדיבות ויוצקים מסביב סיידר.

3. אופים 30 דקות, הופכים וממשיכים לצלות עוד 30-20 דקות להשחמה מהצד השני. במידה והנוזלים מתאדים לגמרי, מוסיפים מעט סיידר במהלך הצלייה.

לקוח מתוך: http://matkonation.com

image